flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення по роботі із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцького міськрайонного суду у січні – грудні 2015 року.

Узагальнення по роботі із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцького міськрайонного суду у січні – грудні 2015 року.
 
Впродовж січня – грудня 2015 року до Прилуцького міськрайонного суду надійшло 15 звернень громадян з них 12 особистих та 3 письмових. Особистий прийом громадян проводився головою суду, його заступником, а також керівником апарату суду. 
У своїх зверненнях громадяни порушували питання щодо:
- надання роз’яснення для звернення до суду – 5;
- надання роз’яснення щодо отримання виконавчого документа суду – 3;
- отримання безкоштовної правової допомоги – 1;
- порядку виконання судового рішення – 1;
- грубої, на розсуд особи, поведінки судді та проходження ним атестації - 1;
- порядку звернення до суду з клопотанням - 1.
 
Крім того, у вказаний період до суду надійшли три письмові звернення, одне з яких розглянуте керівником апарату суду з приводу роз’яснення, щодо графіку роботи суду, а інші – головою суду, з приводу перевірки правильності застосування норм законодавства суддею, під час судового розгляду та щодо бездіяльності працівників підрозділу судової охорони «Грифон».
 
Відповіді на звернення громадян завжди надавалися достовірного та об’єктивного змісту.
Всі звернення були розглянуті в термін до 15 днів.
Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» особистий прийом проводився регулярно у встановлені дні та години, головою суду, його заступником та керівником апарату суду.
Таким чином, керівництво Прилуцького міськрайонного суду створює належні умови для реалізації громадянами права на звернення, виконання вимог Закону України „Про звернення громадян”, положень Указу Президента України від  7 лютого 2008 р. № 109 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”.
 
 
Помічник голови суду                                                             Назаренко О.О.