flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення по роботі із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцького міськрайонного суду у січні – червні 2018 року.

Узагальнення по роботі із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцького міськрайонного суду у січні – червні 2018 року.

Впродовж січня – червня 2018 року до Прилуцького міськрайонного суду надійшло 7 письмових звернень громадян, з них – 2 електронних

У своєму зверненні громадяни порушували наступні питання:

                                                         - щодо розгляду справ;

                                            - щодо надання інформації про надсилання позовів в електронному  вигляді.

                                                 

                            Відповіді про відмову в задоволенні вимог, а також, ті, що не входили до компетенції суду відносно вирішення порушених у заяві питань, викладених у зверненні доводився до відома громадянина в письмовій формі з посиланням на Закон України «Про звернення громадян» і викладенням мотивів відмови, а також із роз'ясненням діючого законодавства.

Письмові звернення громадян оформлені належним чином, сформовані у справи з наданням порядкового номера, прошиті та пронумеровані відповідно до вимог Інструкції

Відповіді на звернення громадян завжди надавалися достовірного та об’єктивного змісту.

Всі звернення були розглянуті в термін до 15 днів.

Уся інформація, що стосується звернень громадян, знаходиться на веб-сайті Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, а також на інформаційних стендах у його приміщенні.