flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання із професійним святом — Днем працівників суду!

14 грудня 2022, 15:16

 

 

Прийміть щирі сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників суду!

Покликання працівників судової гілки влади – це самовіддане служіння закону, наполеглива праця з практичного втілення в життя принципу верховенства права, забезпечення надійного захисту прав та свобод людини та послідовна реалізація їх у судовій практиці.

На вартових правосуддя покладено високу місію справедливого і своєчасного розгляду судових справ, від вирішення яких, без перебільшення, залежить і доля людей, і майбутнє України.

Довіра до судів, повага і авторитет судової гілки влади, її визнання в Україні та на міжнародному рівні здобуваються завдяки високому професіоналізму, компетентності,  рішучості, принциповості, об’єктивності суддів і працівників судів, їх напруженої плідної праці та державницького підходу до вирішення актуальних питань судівництва.

Притаманні працівникам судової гілки влади особисті якості – чесність, непідкупність, гідність, відповідальність, почуття справедливості, викликають глибоку повагу і заслуговують гідного визнання в державі.

З нагоди професійного свята від усього серця бажаю доброго здоров’я,   нових професійних здобутків, невичерпного оптимізму та щасливого майбутнього, гармонії в душі, добра і злагоди в домівках, шани громадян і підтримки держави.

 

 

З повагою,

Голова Прилуцького міськрайонного суду   

Чернігівської області                                                                            Олександр Ільченко