flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду

10 січня 2018, 14:39

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду

10 січня  2018, 09:46

          Ламєкіна Кристина Сергіївна, її останнє відоме місце проживання (перебування): Україна, Чернігівська область, м.Прилуки, вул.Садова, буд.60,корп..408, кВ.94,  повідомляється, що о 10 год 15 хв. 29 січня 2018 року в приміщенні Прилуцького міськрайсуду Чернігівської області, за адресою: Чернігівська область, м.Прилуки вул.Котляревського, 62,  відбудеться судове засідання (розгляд справи проводиться за правилами спрощеного позовного провадження) у справі 742/38/18 провадження №2/742/163/18 за позовною заявою Публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» (49094, м.Дніпро, вул.Набережна Перемоги, буд.50) до Ламєкіної Кристини Сергіївни (м.Прилуки, вул.Садова, буд.60,корп..408, кВ.94) про стягнення заборгованості за кредитним договором.

         До зазначеного строку Ламєкіна Кристина Сергіївна має право в установлений судом строк подати заяву із запереченнями проти розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження. Якщо відповідачка не подасть у встановлений судом строк такі заперечення, вона має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустила строк з поважних причин. У разі заперечення (за наявності) у п’ятнадцятиденний строк з дня ознайомлення з ухвалою (яка додається до оголошення) подати до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області відзив на відповідну позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

 

 

 

Суддя Прилуцького

міськрайонного суду

Чернівської обласгі                                                  О.Ільченко

 

Провадження №   2/742/163/18

Єдиний унікальний № 742/38/18 

 

       УХВАЛА 

                                                     

   10 січня 2018 року Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області, в складі головуючого судді Ільченка О.І., перевіривши виконання вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України по справі за позовною заявою Публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» (49094, м.Дніпро, вул.Набережна Перемоги, буд.50) до Ламєкіної Кристини Сергіївни (м.Прилуки, вул.Садова, буд.60,корп..408, кВ.94) про стягнення заборгованості за кредитним договором, -

                                                                     встановив:

            Позивач звернувся до суду з позовом до Ламєкіної К.С. про стягнення заборгованості за кредитним договором в розмірі 13270,60 грн. та судових витрат в розмірі 1600,00 грн.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Форма та зміст позовної заяви відповідає вимогам чинного законодавства.

Позов підлягає розгляду в суді за правилами спрощеного позовного провадження.

            Враховуючи вищевикладене, керуючись п.15.5 п.15 Розділу ХІІІ «Перехідні положення», ст.ст. 19, 83, 187, 190, 191, 274, 277, 353, 354 ЦПК України, - 

                                                                       постановив:       

           Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» (49094, м.Дніпро, вул.Набережна Перемоги, буд.50) до Ламєкіної Кристини Сергіївни (м.Прилуки, вул.Садова, буд.60,корп..408, кВ.94) про стягнення заборгованості за кредитним договором.

             Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

            Призначити дану справу у відкритому судовому засіданні на   29 січня 2018 року о 10 год. 15 хв. в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області за адресою: Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Котляревського, буд.62.

Запропонувати відповідачу у разі заперечення (за наявності) у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали подати до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області відзив на відповідну позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право подати до Прилуцького міськрайонного суду відповідь на відзив протягом п’яти днів з дня отримання відзиву, а відповідач – заперечення, протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив.  

В судове засідання викликати учасників справи, направити їм копії ухвали.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена в частині порушення правил підсудності, шляхом подачі   апеляційної скарги до Апеляційного суду Чернігівської області через Прилуцький міськрайонний суд протягом п’ятнадцяти днів з дня її отримання.

 

         Суддя:                                                                                                                 О. Ільченко