flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду відповідача інспектора роти №3 БУПП в Чернігівській області ДПП лейтенанта поліції Новак Юлії Олександрівни

14 лютого 2018, 14:09

«Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області викликає відповідача інспектора роти №3 БУПП в Чернігівській області ДПП лейтенанта поліції Новак Юлії Олександрівни, по адміністративному провадженню №2-а/742/49/18 (єдиний унікальний №742/433/18) за адміністративним позовом Лук»янчикова Сергія Володимировича до інспектора роти №3 БУПП в Чернігівській області ДПП лейтенанта поліції Новак Юлії Олександрівни про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності в судове засідання на 23 лютого 2018 року о 10 год.00 хв., яке буде розглядатися суддею Коваленком А.В. одноособово,  в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, за адресою Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62».

До початку розгляду справи відповідачу надіслати  суду відзив на позовну заяву і всі  докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

   Відповідач може отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет pr.cn.court.gov.ua.