flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ Про виклик до суду відповідача Грешпета Михайла Анатолійовича

19 лютого 2018, 14:00

          «Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області викликає відповідача Грешпета Михайла Анатолійовича, його останнє відоме місце проживання (перебування): Україна, Чернігівська область, Прилуцький р-н, с.Лісові Сорочинці, вул.Садова, буд.22, по цивільному провадженню № 2/742/220/18 за позовом публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» до Грешпета Михайла Анатолійовича  про стягнення заборгованості за кредитним договором в судове засідання на 06 березня 2018 року о 08 год. 30 хв., яке буде розглядатися суддею Ільченком О.І. одноособово,  в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, за адресою Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62».

До початку розгляду справи відповідачу надіслати  суду відзив на позовну заяву і всі  докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання(надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідач може отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет pr.cn.court.gov.ua.

 

 

Суддя Прилуцького

міськрайонного суду

Чернівської обласгі                                                 О.Ільченко