flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду третьої особи Ельтек Віктора Івановича

04 квітня 2018, 09:04

«Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області викликає в якості третьої особи- Ельтека Віктора Івановича по цивільному провадженню №2/742/465/18 (єдиний унікальний №742/772/18) за позовом Ельтек Олександра Юрійовича до територіальної громади в особі Ряшківської сільської ради, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Ельтек Віктор Іванович, Ельтек Олег Іванович про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом в судове засідання на  17 квітня 2018 року о   08 год. 30 хв., яке буде розглядатися суддею  Павловим В.Г. одноособово, в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, за адресою Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62».

Запропонувати третій особі у разі заперечення (за наявності) у строк до           17 квітня 2018 року  подати до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області пояснення на відповідну позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання пояснень у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

   Третя особа може отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет pr.cn.court.gov.ua.