flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 03 березня 2020 року

Р І Ш Е Н Н Я

З Б О Р І В   С У Д Д І В

Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області

 

 

3 березня 2020 року                                                                    № 3/97/20-ОРд

Заслухавши та обговоривши інформацію головуючого зборів суддів Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області та відповідно до   ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,  збори суддів, -

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Затвердити Положення про збори суддів Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.
  2. Призначити збори суддів на 08.15 годин 10 березня 2020 року у кабінеті № 2 приміщення Прилуцького міськрайонного суду з обрання голови суду та з обрання делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів.
  3. Затвердити список кандидатів на посаду голови суду у складі голови суду Ільченка  Олександра Івановича та судді Бездідька Володимира Миколайовича, та список кандидатів з обрання делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів у складі судді Павлова В.Г.
  4. Обрати лічильну комісію для визначення результату таємного голосування з обрання голови суду у складі трьох суддів: Коваленка А.В., Короткої А.О. та Павлова В.Г.

Обрати лічильну комісію для визначення результату таємного голосування з обрання делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів  у складі трьох суддів: Коваленка А.В., Короткої А.О. та Бездідька В.М.

  1. Обрати слідчими суддями суддів: Ільченка О.І., Циганка М.О., Бездідька В.М., Коваленка А.В., Коротку А.О., Павлова В.Г. строком на 1 рік починаючи з 4 березня 2020 року.

 

Головуючий  на зборах                                                        Ільченко О.І.

 

Секретар зборів                                                                    Циганко  М.О.