flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 20 березня 2019 року

Р І Ш Е Н Н Я

З Б О Р І В   С У Д Д І В

Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області

 

 

20 березня 2020 року                                                                    № 5/123/20-ОРд

Заслухавши та обговоривши інформацію головуючого зборів суддів Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 № 221 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» та відповідно до ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,  збори суддів, -

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. На період з 20 березня до 3 квітня 2020 року встановити особливий режим роботи Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області згідно з яким:

1.1. Один раз на день, з понеділка по четвер з 10.00 до 12.00 години приймати клопотання від органів досудового розслідування, за виключенням матеріалів щодо обрання запобіжних заходів які приймати з понеділка по п»ятницю.

Рекомендувати начальнику слідчого відділення Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Хвостенку О.П. призначити одну особу відповідальною за передачу клопотань та інших матеріалів досудового розслідування до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, та отримання ухвал слідчих суддів за результатами їх розгляду.

1.2. Один раз на тиждень, у вівторок з 10.00 до 12.00 години приймати матеріали про адміністративні правопорушення, окрім матеріалів, які відповідно до КУпАП, розглядаються з обов»язковою участю особи яка вчинила правопорушення, та обмежено строк передачі матеріалів до суду.

Рекомендувати т.в.о. начальника Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Сторожуку С.А. призначити відповідальною одну особу для здійснення передачі матеріалів про адміністративні правопорушення до суду.

Рекомендувати працівникам поліції забезпечувати медичними масками осіб які доставляються до суду.

1.3. Працівникам суду припинити здійснення особистого прийому позовних заяв (у цивільних та адміністративних справах) від громадян.

Рекомендувати громадянам позовні заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) направляти до суду поштою або в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@pr.cn.court.gov.ua.

Для всіх решти заяв (окрім позовних заяв), які приносять громадяни,  встановити в приміщення суду скриньку. Заяви через скриньку приймати з 10.00 до 12.00 години.

1.4. Працівникам суду працювати у приміщенні суду з 09.00 до 15.00 години, а з 08.00 до 09.00 години та з 15.00 до 17.00 години працювати дистанційно.

1.5. Видачу судових рішень здійснювати у вівторок та четвер з 10.00 до 12.00 години.

1.6. Рекомендувати громадянам, які повернулися із-за кордону, здійснити заходи щодо самоізоляції терміном не менше як на 14 днів.

 

Головуючий                                                                          Ільченко О.І.

 

Секретар                                                                                Циганко М.О.