flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 14 січня 2020 року

Р І Ш Е Н Н Я

З Б О Р І В   С У Д Д І В

Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області

 

 

14 січня 2020 року                                                                    № 1/12/20-ОРд

Заслухавши та обговоривши інформацію головуючого зборів суддів Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області та відповідно до   ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,  збори суддів, -

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Внести до Засад використання автоматизованої системи документообігу Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області пункт 3.16 в якому зазначити «Під час тимчасової непрацездатності судді чи перебування судді у нарадчій кімнаті по іншій справі – справи кримінального провадження, які вже знаходяться у провадженні судді і у яких відносно обвинуваченого закінчується строк тримання під вартою, передавати до канцелярії суду для повторного автоматизованого розподілу за супровідним листом помічника судді».
  2. Передати провадження № 2-з/742/4/20 судді Коваленку А.В. та визначити його головуючим по справі у АСДС в ручному режимі.

Внести до Засад використання автоматизованої системи документообігу Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області пункт 3.17 в якому зазначити «Після задоволення відводів, самовідводів суддів по по цивільним та адміністративним справам у яких містяться заяви про забезпечення позову, доказів, після повторного автоматизованого розподілу основної справ з індексом «2, 2-а» заяви про забезпечення  позову, доказів з індексами «2-з, 2-аз» передавати тим суддям які визначені автоматизованою системою документообігу суду по основним справам з індексами  «2, 2-а», та визначати головуючого по справам  з індексами  «2-з, 2-аз» у АСДС в ручному режимі».

  1. Обговорюване питання, щодо справ які перебувають на розгляді понад три місяці, взяти до уваги.

 

Головуючий                                                                          Коваленко А.В.

 

Секретар                                                                                Коротка А.О.