flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 27 жовтня 2020 року

Р І Ш Е Н Н Я

З Б О Р І В   С У Д Д І В

Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області

 

 

27 жовтня 2020 року                                                                    № 13/388/20-ОРд

Заслухавши та обговоривши інформацію головуючого зборів суддів Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області та відповідно до   ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,  збори суддів, -

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Призначити збори суддів з обрання кандидатів у делегати на Спільні збори місцевих загальних судів Чернігівської області на 08.30 годин 03 листопада 2020 року у кабінеті № 2 приміщення Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.
  2. Затвердити список кандидатів з обрання у делегати на Спільні збори суддів місцевих загальних судів у складі суддів Павлова В.Г. та Короткої А.О.
  3. Обрати лічильну комісію для визначення результату таємного голосування з обрання делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів у складі двох суддів: Коваленка А.В. та Бездідька В.М..
  4. Засади використання автоматизованої системи документообігу Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області доповнити пунктом 9.4 наступного змісту: «За вмотивованим розпорядженням керівника апарату суду (особи, яка виконує його обов»язки) здійснювати повторний розподіл судових справ, відповідно до вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду та Засад використання автоматизованої системи документообігу Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, у разі допущення помилки секретарем суду при визначенні судді (колегії суддів) для розгляду справи, або при виявленні технічної помилки в АСДС, що призвело до порушення порядку визначення судді (колегії суддів) для розгляду справи».

 

Головуючий  на зборах                                                       О.І. Ільченко

 

Секретар зборів                                                                    А.О. Коротка