flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звертаємо увагу щодо режиму роботи суду!  

25 жовтня 2021, 15:29

 

ШАНОВНІ    ВІДВІДУВАЧІ !

Керівництво Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області повідомляє, що у працівника апарату суду підтверджено позитивний результат тесту на вірус COVID-19.

У зв’язку з чим у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників та дезінфекції усіх приміщень.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо вас утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку судуяка розміщена біля приміщення суду, за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@pr.cn.court.gov.ua.

Для участі у судовому засіданні секретарі судових засідань будуть запрошувати учасників справи у визначений час. Після закінчення судового засідання просимо негайно видалятися з приміщення суду.

Для подання до суду позовних заяв, заяв,  клопотань, тощо, пропонуємо скористатися поштовою скринькою  або електронною поштою суду inbox@pr.cn.court.gov.ua.

(Обмеження не стосуються громадян які мають сертифікати про вакцинацію!)

Для уточнення необхідної інформації пропонуємо скористатися телефонним зв»язком:

Секретарі судових засідань – 3-51-45;

Прийом позовних заяв, видача судових рішень – 3-01-50.

Вхід без медичної маски заборонено!!!