flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу малюнку серед школярів на тему: «Правосуддя»

16 грудня 2019, 13:53

16 грудня в приміщенні суду відбулося урочисте оголошення переможців конкурсу та нагородження усіх учасників Подяками, Грамотами та подарунками.

З вітальним словом виступив суддя-спікер – Володимир Павлов, який подякував дітям та їх батькам і педагогам за активну участь, та зауважив, що сучасні діти мають високий рівень національної ідентичності, інтелектуально й духовно розвинені. Спікер зазначив, що на адресу суду  надійшло 42 конкурсні роботи.  В конкурсі взяли участь дітлахи різного віку. Голосування за конкурсні роботи проходило шляхом внесення номерних карток до таємної скрині відвідувачами та працівниками суду. Таким чином, були визначені переможці конкурсу. Але багато малюнків набрало однакову кількість голосів. Тому, організатори вирішили розділити конкурсантів на вікові категорії від 7 до 10 років та 11-15 років.

 

У віковій категорії від 7 до 10 років:  I місце зайняла Анастасія Здоровець з роботою «Лісовий суд»II місце зайняла Івахненко Діана з роботою «В залі суду», ІІІ місце — Тіпікіна Вероніка з роботою «Правосуддя».

У віковій категорії від 11 до 15 років:  I місце зайняла Малякіна Вікторія з роботою «Українське правосуддя»II місце зайняла Андрощук Ульяна з роботою «Дерево правосуддя», ІІІ місце — Кисіль Аліна з роботою «Феміда ХХІ століття».

Подяки від судді-спікера отримали учасники Коваленко Валерія за креативну роботу «Порядок, чесність, закон», Гуляницька Марія за особливу техніку виконання роботи «Образ правосуддя».

Більшість дітей у своїх варіаціях на судову тему зображали судовий процес, суддів та символ правосуддя – Феміду.

 

Колектив Прилуцького міськрайонного суду оголошує подяку всім конкурсантам за участь в проведеному заході та креативний підхід до виконаних робіт, всі роботи були оригінальними та стосувалися теми правосуддя в Україні.

Усі учасники конкурсу отримали подяки за участь в конкурсі.