flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області пройшла зустріч з учнями в рамках правопросвітницької діяльності та налагодження зв’язків з діяльністю суду.

21 листопада 2023, 10:57

У четвер 17 листопада 2023 року відбулася зустріч судді-спікерки Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Короткої Анни Олександрівни з учнями 10-Б класу Прилуцького ліцею № 1 імені Георгія Вороного. Зустріч була проведена з метою налагодження комунікації між судом та громадськістю, основною метою якої було залучення молоді до спілкування, підвищення їх обізнаності з правових питань та з роботою органів судової влади.
Учням була проведена екскурсія по будівлі Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області, після якої відбувся діалог у форматі питання-відповіді з суддею-спікеркою Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Короткою Анною Олександрівною.
Після завершення зустрічі всі отримали подяки за участь у підвищенні рівня обізнаності, специфіки, особливостей та змісту діяльності суду, а також побудови діалогу між судовою владою та суспільством.