flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прилуцький міськрайонний суд відкрив сьомий турнір з мініфутболу між судами України «Кубок «Феміди»

16 листопада 2016, 16:49

 

 
Катя Як і торік, у жовтні 2016 року, на електронну адресу Прилуцького міськрайонного суду надійшов лист від Територіального управління ДСА України про проведення в наступному місяці всеукраїнського турніру з мініфутболу між судами України «Кубок «Феміди», де нашому суду надавалася честь взяти участь у відкритті заходу та показати свою футбольну майстерність.

В суботу, 12 листопада 2016 року турнір було розпочато, в урочистій церемонії відкриття взяли участь голова Ради суддів України Симоненко В.М. та голова Державної судової адміністрації України Холоднюк З.В. Перша гра змагання відбулася між командою Прилуцького міськрайонного суду «Прилуцька Феміда» та збірною командою судів Донецької області. Чоловічний колектив суду в складі команди був представлений незмінними учасниками: Якименком Р.С., Бебою Є.В. Овчаренком Д.О., а капітаном, як і минулого року, став суддя Ільченко О.І. У складі «Прилуцької Феміди» зіграли також легіонери з колективу Ічнянського районного суду. Представниці жіночої половини працівників, які як і минулого року, супроводжували своїх колег, стали для спортсменів і надійною групою підтримки і активними вболівальницями. Гра була зіграна в нічию 2:2, що є досить не поганим результатом для обох команд-суперників, змагання продовжується, тож усі ми сподіваємося, що попереду у нашої команди багато перемог, та, звичайно ж, чемпіонство в турнірі.

Як зауважили учасники, «Кубок «Феміди» набирає обертів: до участі у турнірі приєднуються команди з усе більшої кількості регіонів України, зокрема вперше цього року взяли участь команди з Донецької та Одеської областей, організація змагання знаходиться дійсно на найвищому рівні. Для його проведення було надано приміщення тренувальної бази команди «Динамо Київ» в селищі Конча-Заспа. Матч пройшов у дружній атмосфері, за умов чесного та справедливого суддівства професійних футбольних суддів.

Варто зазначити, що команда Прилуцького міськрайсуду не вперше бере участь у вказаному заході, але, на відміну від минулого року, поповнилася гравцями з інших районних судів, та грає у складі збірної під новою назвою «Прилуцька Феміда».

Учасники команди та їх група підтримки дуже вдячні організаторам та спонсорам проекту за запрошення, за щире та шанобливе ставлення, а також мають надію на те, що подібні спортивні заходи матимуть постійний характер та будуть проводитися щорічно, оскільки це не лише можливість продемонструвати свої футбольні та інші спортивні навики, але і унікальна нагода для колективів, географічно віддалених один від одного судів різних рівнів, познайомитися один з одним, та, в обстановці спортивного змагання, так би мовити «помірятися силами». Ми усім серцем дякуємо та бажаємо організаторам турніру успіхів, розвитку, підтримки з боку держави та меценатів у їх роботі.

О. Назаренко

 Молодайкина