flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершення 1/8 фіналу «Кубка «Феміди»

05 грудня 2016, 15:35

 Черговий день футбольного протистояння для збірної команди Прилуцького та Ічнянського судів «Прилуцька Феміда» завершився, нажаль, поразкою. 3 грудня 2016 року наші футболісти зіграли проти збірної судів Миколаївської області «КОРАБЕЛИ». Матч закінчився з рахунком 8:5 на користь суперників. Високий показник забитих голів під час протистояння свідчить про високий рівень підготовки та злагоджену гру обох команд, але, очевидно, удача була на стороні суперників. Серед гравців «Прилуцької Феміди», три голи вдалося забити легіонеру з Ічнянського суду Олегу Пітьку, один гол – легіонеру з того ж суду Валерію Скрипці та один гол – представнику Прилуцького суду Руслану Якименку.

            Нажаль, після 1/8 фіналу, участь «Прилуцької Феміди» у чемпіонаті «Кубок «Феміди» в 2016 році, завершена. Футболісти, їх групи підтримки та колективи обох судів: Прилуцького та Ічнянського, щиро вдячні організаторам турніру за запрошення до участі в ньому нашої команди, за високий рівень організації змагання, за підтримку та шанобливе ставлення. Команда також щиро вдячна своїй групі підтримки у вигляді жіночої половини колективу суду, які їх супроводжували, надаючи упевненості та наснаги для перемоги.

            На полі, в складі команди «Прилуцька Феміда» у 2016 році, брали участь представники Прилуцького міськрайонного суду: Якименко Р.С., Беба Є.В. Овчаренко Д.О., легіонери з Ічнянського районного суду: Скрипка В.М., Пітько О.І., Овчарик В.М. на чолі з незмінним капітаном - Ільченком О.І. Ми пишаємося нашою командою та досягнутим ними результатом, бажаємо з кожним наступним роком підвищувати свою майстерність, показувати найкращі результати та одного дня привезти додому такий довгоочікуваний Кубок Феміди.

О. Назаренко