flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області обрано Ільченка Олександра Івановича

17 березня 2017, 11:59

 

17 березня 2017 року  у Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області відбулись  збори суддів, на порядку денному яких стояло одне  питання - обрання голови суду.

Кандадатами з обрання на посаду голови суду були  заступник голови суду Ільченко Олександр Іванович та суддя Коваленко Анатолій Васильович.

Так, за результатами таємного голосування  8 голосів отримав  Ільченко Олександр Іванович та 1 голос Коваленко Анатолій Васильович.

Олександр Іванович свою трудову діяльність у Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області розпочав з 2005 року.  Стажу в галузі права має близько 17 років.

Так, Указом Президента України від 04 жовтня 2005 року  призначений суддею Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області строком на п'ять років, а з 21 жовтня 2010 року - обраний суддею безстроково.

Рішенням Вищої ради юстиції від 22 жовтня 2013 року Олександра Івановича призначено заступником голови Прилуцького міськрайонного суду.

Відповідно до змін у законодавстві, 17 червня 2014 року  зборами суддів Прилуцького міськрайонного суду одноголосно було  обрано Олександра Івановича заступником голови суду строком на 1 рік, а рішенням зборів суддів від 27 травня 2015 року Олександра Івановича знову одноголосно обрано заступником голови суду строком на два роки.

Сьогодні, 17 березня 2017 року,  високу довіру від колег отримав Ільченко Олександр Іванович та був обраний головою Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області строком на три роки.

Колектив суду щиро вітає Олександра Івановича з обранням на таку відповідальну посаду, бажає йому здоров'я, натхнення, успіхів у всіх починаннях.

В свою чергу, голова Прилуцького міськрайонного суду Ільченко Олександр Іванович  подякував колегам за висловлену довіру та підтримку