flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступником голови Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області обрано Циганка Максима Олександровича

03 квітня 2017, 10:17

 

3 квітня 2017 року  у Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області відбулись  збори суддів, на порядку денному яких стояло   питання обрання заступника голови суду.

Кандадатами з обрання на посаду заступника голови суду були  суддя Зарічна Лариса Анатоліївна та суддя Циганко Максим Олександрович.

Так, за результатами таємного голосування  6 голосів отримав Циганко Максим Олександрович та 3 голоси отримала Зарічна Лариса Анатоліївна.

Максим Олександрович свою трудову діяльність у Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області  розпочав з 2001 року на посаді помічника голови суду. З 2005 року працював на посаді керівника апарату суду.

Указом Президента України від 24.09.2008 року  призначений суддею Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області строком на п'ять років, а  5 вересня 2013 року, відповідно до постанови Верховної Ради України, обраний суддею безстроково.

Стажу в галузі права має більше 18 років.

У 2015 та у 2017 роках був делегатом ХІІІ з’їзду суддів України та   ХІV позачергового з’їзду суддів України від місцевих загальних судів Чернігівської області.

Сьогодні,  3 квітня  2017 року,  за результатами таємного голосування, Циганко Максим Олександрович  був обраний заступником голови Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області строком на три роки.

Колектив суду щиро привітав Максима Олександровича з обранням на таку відповідальну посаду.

В свою чергу,  заступник  голови Прилуцького міськрайонного суду Циганко Максим Олександрович  подякував колегам за висловлену довіру та підтримку