flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Прилуцького міськрайонного суду Рубашньова Я.С. пройшла навчання для працівників режимно-секретних органів.

25 вересня 2017, 12:27

Відповідно до пункту 42 підпункту 15 «Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.12.2013 № 939, режимно-секретним сектором Державної судової адміністрації України разом з представниками Служби безпеки України та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України з 13 по 15 вересня 2017 року в м. Львові в приміщенні готелю «Супутник» було проведено навчання з керівниками режимно-секретних органів та окремими працівниками, на яких покладено обов’язки  щодо забезпечення режиму секретності в судах.

Під час навчань надано методично-теоретичну та практичну допомогу у вирішенні окремих питань організації охорони державної таємниці та забезпечення режиму секретності в судах, а також обговорення проблемних питань, що виникають у роботі та визначення пріоритетних напрямків у сфері судової діяльності.

 

Консультант суду                                                                      Бойко Н.П.