flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Оновлено» Винесено вирок у кримінальній справі про вбивство

14 травня 2018, 17:02

            14.05.2018 року Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області виніс вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню П. у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

            16.11.2017 року, обвинувачений П. знаходився у своїй квартирі. Мешканець-потерпілий Г. цього ж багатоквартирного будинку, в стані алкогольного сп"яніння, почав стукати до обвинуваченого П. та робити зауваження з приводу шуму від проведення ремонтних робіт, які на думку громадянина Г., проводив обвинувачений П., між ними виникла сварка, яка відразу переросла в бійку. У ході бійки обвинувачений П. виштовхав потерпілого Г. до коридору під’їзду та зачинивши вхідні двері зсередини, взяв палицю. Після чого, знову вийшов з приміщення власної квартири та завдав останньому три удари дерев’яною палицею по голові, від яких громадянин Г. помер на місці події.

          Дослідивши всі матеріали справи, врахувавши покази свідків, обвинуваченого та позицію потерпілих,  суд визнав винним обвинуваченого П. і призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 9 років.

 

З даним вироком можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі за посиланням

 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/73981249