flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному, який «замінував» комунальне підприємство  

18 жовтня 2019, 08:49

 

17 жовтня 2019 року за клопотанням слідчого Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області, слідчим суддею Прилуцького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід  громадянинові Б. у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці за неправдиве повідомлення про замінування приміщення "Прилукитепловодопостачання".

Тридцятитрьохрічного прилучанина підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). 15 жовтня 2019 року, о 18 год. 50 хв. громадянин Б. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за місцем свого проживання, здійснив телефонний дзвінок на спец-лінію «102» та в ході розмови, достовірно знаючи, що поширена ним інформація є неправдивою, повідомив про те, що він щойно замінував «Прилукитепловодопостачання».

Довідково: санкція статті 259 частини 1 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками),  - карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.