flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено чоловіка до 4 років 2 місяці позбавлення волі за хуліганство та тілесні ушкодження

23 жовтня 2019, 15:33

23 жовтня 2019 року Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області постановив вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню громадянина П. у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Інформаційно: 25-річний обвинувачений, який перебував на іспитовому терміні, 26 листопада 2018 року, знаходячись в одному з розважальних закладів м. Прилук. вчинив сварку з відвідувачем закладу, чим порушив громадський порядок, висловлювався нецензурною лайкою в бік останнього, а потім розпочав бійку, чим спричинив потерпілому Б. легкі тілесні ушкодження, у вигляді закритого перелому кісток носу та забійної рани з синцем на лівій вушній раковині.

Крім цього, 25 грудня 2018 року, обвинувачений П. перебував в одному з кафе м. Прилук посварився з потерпілим М. та наніс удар останньому скляною пляшкою по голові, чим спричинив потерпілому легкі тілесні ушкодження.

Дослідивши всі матеріали кримінальної справи, суд визнав винним обвинуваченого П. у вчиненні кримінальних правопорушень і призначив йому покарання у виді 4 років 2 місяці позбавлення волі.

         Вирок законної сили не набрав та може бути оскаржений протягом 30 днів до Чернігівського апеляційного суду.