flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за фактом умисного вбивства та хуліганства призначена до судового розгляду

31 січня 2020, 15:31

Прилуцьким міськрайонним судом Чернігівської області 31 січня 2020 року проведено підготовче судове засідання в кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Б. у вчинені кримінального правопорушення, передбачених Кримінальним кодексом України за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин), пункт 1 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство), частини 1 статті 296 (Хуліганство), пункт 13 частини 2 статті 115(умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство), частини 2 статті 15 , пункт 13 частини 2 статті 115 (закінчений замах на умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство).

Справа розглядається судом присяжних: у складі двох професійних суддів та трьох присяжних.

Під час підготовчого судового засідання обвинувачений та його захисник клопотали про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт, але суд присяжних відмовив у її задоволенні.

Вислухавши думку учасників судового провадження, дослідивши обвинувальний акт, суд присяжних призначив кримінальне провадження до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Прилуцького  міськрайонного суду на  11 лютого 2020 року  о  14 год.

Довідково: З9-річний чоловік, колишній учасник АТО, звинувачується в тому, що наніс ножем смертельні рани жінці та порізав ножем сусідів, а також підпалив  кабінет голови сільради.